Φανοβαφείο

Μεγάλη βαρύτητα έχει δώσει η εταιρεία μας στην διαδικασία της φανοβαφής. Αν και τα δύο τμήματα εργάζονται ανεξάρτητα, εντούτοις έχουμε ενσωματώσει τον ποιοτικό έλεγχο της διαδικασίας με σύστημα ανάδρασης (feedback). Το όχημα σας, που θα παραλάβετε, έχει την φινέτσα του καινούριου αν όχι και καλύτερο. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της εταιρείας μας για την ποιότητα και αξιοπιστία που σας προσφέρουμε. Οι πελάτες μας ανταμοίβονται από την εμπιστοσύνη που μας προσφέρουν και αυτήν μεταφέρουμε και σε σας. Μια σχέση που εξακολουθεί να παραμένει σταθερή και μετά παραλαβή του οχήματος.

Φανοποιείο

UsedΗ νέα τεχνολογία στην φανοποιεία ακούει στο όνομα ΜΒ.CAR. To έμπειρο προσωπικό με πολυετή πείρα και καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών επισκευής και διαμόρφωσης υποστηριζόμενο απο σύγχρονα εργοστασιακά μηχανήματα και εργαλεία. Η υπευθυνότητα, η προσοχή, το μεράκι είναι ιδιότητες που μας χαρακτηρίζουν.

Ιδιαίτηρη βαρύτητα έχει δώσει η εταιρεία μας και στα επαγγελματικά οχήματα. Ο επαγγελματίας μπορεί να λύσεις σε πρακτικές κατασκευές και εφαρμογές. Καλύπτουμε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων.

Βαφείο

NewΗ βαφή δεν καλύπτει μόνο το αισθητικό αποτέλεσμα, η άρτια διαδικασία που τηρούμε δίνει την μέγιστη αντοχή στην διάβρωση.Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στο βαφείο είναι ποιοτικά ελεγμένα. Το αποτέλεσμα που προσφέρουμε πέρασε από όλα τα στάδια ελέγχων από το έμπειρο συνεργείο μας πριν την τελική παράδοση.

Μια ματιά από τον χώρο μας θα σας δώσει το έναυσμα για συνεργασία.